Understanding Live VR rendering

Understanding Live VR rendering

Understanding Live VR rendering

Understanding Live VR rendering : در ادامه مباحث مطرح شده در خصوص ویری ۳٫۵ Chaos Group توضیحاتی در باب یکی از قابلیت های جدید این نسخه ارائه کرده است (لینک منبع در آخر مطلب) که در ادامه شما را با این خصوصیت بیشتر آشنا میکنم. این قابلیت با درخواست بسیاری از کاربران و به خاطر رفع نیاز این کاربران خصوصا افرادی که در صنعت ارکویز فعالیت می کنند به این نسخه از ویری اضافه شده است.

تقریبا ۱ سال  پیش Chaos Group گروپ با انتشار راهنمای واقعیت مجازی خود (Guide to VR) کاربران ویری را قادر ساخت تا خروجی های استریو کیوب مپ (Stereo Cubemap) خود را در دستگاه های واقعیت مجازی مانند Gear VR به نمایش درآوردند.

همانطور که مطلع هستید این فرایند بسیار مورد توجه کاربران به خصوص جامعه ارکویز قرار گرفت. اما این فرایند یک مشکل بزرگ داشت و آن هم این بود که تصویر فقط از طریق هدست واقعیت مجازی قابل نمایش بود و باعث میشد تغییرات در فایل و تاثیر بر خروجی نهایی به شدت چالش برانگیز شود (بماند که زمان تست رندر به شدت افزایش پیدا می کرد به دلیل رزولوشن های بالای این نوع رندر). بنابراین شدیدا نیاز به راهی برای اتصال فریم بافر ویری با هدست احساس می شد تا این فرایند عذاب آور و طاقت فرسا را تسهیل کند.

? در نسخه آینده ویری این امکان به خوبی فراهم شده است و شما می توانید خروجی اکتیو شید (active shade) فریم بافر را به راحتی به Oculus Rift    یا  HTC Viveیا هر هدستی که از OpenVR پشتیبانی میکند منتقل کنید و به صورت آنی تغییراتی که در صحنه می دهید را مشاهده کنید (برای مشاهده انی نیاز به داشتن سخت افزار مناسب است.)

VRayRT

? برای دسترسی به این قابلیت باید برای VRayRT قابلیت Stereo Mode

را تنظیم کرده و نوع هدست را مشخص کرد.

? این قابلیت فقط برای هدست متصل به سیستمی اصلی که رندر بر روی آن انجام میشود قابل دسترسی است.

? با توجه به این نکته که این نوع رندر نیاز به رزولوشن های بسیار بالایی دارند توصیه می شود از GPU برای رندر استفاده شود تا سرعت محاسبات تا حد امکان بالا رود و اکیدا توصیه می شود از استفاده از CPU برای این نوع رندر پرهیز شود.

? با توجه به اینکه برای نمایش تصویر خروجی بر روی هدست نیاز به کارت گرافیک قدرتمندی است توصیه میشود حداقل دو کارت گرافیک قدرتمند برای این نوع رندر در اختیار داشته باشید تا یکی برای نمایش خروجی بر روی هدست به کار رود و دیگری عمل رندرینگ را انجام دهد. (بهتر است از ۳ یا ۴ کارت گرافیک استفاده کنید.)

? کاهش سرعت رندرینگ که به دلیل استفاده از CPU یا کمبود قدرت محاسباتی GPU های مورد استفاده است می تواند سرگیجه، حالت تهوع، سردرد و … برای استفاده کننده هدست به ارمغان آورد.

? اگر سیستم شما فقط یک GPU دارد و دسترسی به سیستم دیگری دارید می توانید با استفاده از Distributed Rendering (DR) کارت گرافیک سیستم دیگر را به خدمت بگیرید به شرط اینکه سیستم خود را از انجام محاسبات رندر خارج کنید و از کارت گرافیک خود برای نمایش خروجی بر روی هدست استفاده کنید.

? برای رزولوشن توصیه می شود حداقل از ۳۰۰۰x500 پیکسل استفاده کنید.

? در تصویر زیر می توانید تنظیمات لازم برای استفاده از این قابلیت را ببینید.

? به دلیل اینکه از اکتیو شید(Active Shade) در این فرایند استفاده می کنید در هر لحظه می توانید هر تغییری در صحنه می دهید را در خروجی خود ببینید.

? این فرایند به شدت ورکفالو افرادی که با واقعیت مجازی در معماری سرو کار دارند را تحت تاثیر قرار می دهد بنابراین اگر یکی از این افراد هستید حتما نسخه ۳٫۵ ویری را از یاد نبرید.

آموزش رندرینگ غیر رئال یا گرافیکی!

Understanding Live VR rendering

دیدگاه‌ها

telegram-character.png

قبل از خرید می‌توانید

مشاوره بگیرید

از شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17